Εργασία από το Σπίτι: Αυτά είναι τα Gadgets για να μετατρέψεις το Home Office σε Silicon Valley

Δουλεύεις κι εσύ από το σπίτι; Αυτή είναι η ευκαιρία να βιώσεις το αμερικάνικο όνειρο του Home Office και συνθήκες εργασίας όμοιες με αυτές του Silicon Valley. Το δικό σου γραφείο θα είναι το καλύτερο κι εμείς φροντίσαμε γι’ αυτό!

Σου παρουσιάζουμε όλα τα απαραίτητα gadgets για να γίνει η δουλειά καθημερινή διασκέδαση:

Widousy Laptop Bed Table Breakfast Tray with Foldable Legs Portable Lap  Standing Desk Notebook Stand Reading Holder for... | Best Buy Canada

1. Πτυσσόμενο τραπεζάκι laptop

Ένα πτυσόμενο τραπεζάκι για laptop είναι απαραίτητο gadget για κάθε επαγγελματία που εργάζεται από το σπίτι: θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου καθώς θα μπορείς να δουλεύεις ευέλικτα σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινάς τη μέρα σου διαβάζοντας τα mail σου στο κρεβάτι ενώ απολαμβάνεις ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ.

Bonus tip: Διάλεξε ένα τραπεζάκι από οικολογικά υλικά όπως το Bamboo Portable Laptop Stand για να δένει όμορφα με το χώρο σου.


Office Culture... and the mysterious effect of that ping-pong table next to  my desk. Furnify

2. Ping Pong Home Set

Τι κοινό έχουν όλα τα γραφεία στο Silicon Valley? Ένα τραπέζι ping pong!

Διαμορφώνοντας ένα οποιοδήποτε τραπέζι ή γραφείο του σπιτιού σου σε ping pong table, μπορείς να συνδυάζεις την καθημερινή άσκηση με τη διασκέδαση, περνόντας ταυτόχρονα ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

Τώρα μπορείς κι εσύ να έχεις το δικό σου για να περνάς ευχάριστα τα διαλείμματα σου εφαρμόζοντας ένα home ping pong set σε οποιοδήποτε τραπέζι στο χώρο σου. 


Desktop Punch Bag | Punching bag, Diy gifts for friends, How to relieve  stress

3. Επιτραπέζιος Σάκος του Μποξ

Πρέπει να κάνεις πάλι υπερωρίες; Οι ιδιότροποι πελάτες δε σε αφήνουν σε ησυχία; Μην τρελαίνεσαι! Ξεπέρασε το άγχος και την πίεση της δουλειάς με ένα table punch bag!

Τα παιχνίδια antistress έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια τάση σε όλα τα γραφεία των μεγάλων start ups και ο λόγος είναι ότι σε βοηθάνε να εκτονώσεις την όποια πίεση της καθημερινότητας και να συνεχίσεις να δουλεύειες ήρεμα και δημιουργικά!

Bonus tip: Το συγκεκριμένο gadget είναι ιδανικό δώρο για κάθε συνάδελφο και φίλο!


Naipo Neck and Back Massager with Heat, Massage Pillow Cushion with Deep  Shiatsu Kneading for Back Pain Relief at Home Office Car on OnBuy

4. Μαξιλάρι Μασάζ

Επειδή Home Office σημαίνει άνεση και πολυτέλεια, ένα μαξιλάρι μασάζ θα σε βοηθήσει να φροντίζεις καθημερινά τον εαυτό σου όπως του αξίζει!

Είτε δουλεύεις στο γραφείο, είτε στον καναπέ, δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά πιασμένος!


5. Κούπα Hashtag

Ο καφές είναι η δύναμή σου και η κούπα σου πρέπει να σου δίνει έμπνευση σε κάθε γουλιά!

Μία μοντέρνα κούπα θα σου δώσει creativity για ατέλειωτα home office instagram stories ενώ θα σου δώσει motivation για να είσαι ακόμα πιο παραγωγικός!

#coffee #homeoffice #likeaboss