Μητέρα Επιχειρηματίας – Πώς να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο

Αν είστε μητέρα και εργάζεστε από το σπίτι ως ελεύθερη επαγγελματίας (δείτε εδώ 5 τρόπους να βγάλετε χρήματα από το σπίτι), το να αναπτύξετε την επιχείρησή σας αποτελεί μια πρόκληση δεδομένου του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου που έχετε μέσα στη μέρα.

Το daily digest έχει ετοιμάσει για εσάς ένα εύκολο πλάνο για να προωθήσετε τη δουλειά σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να αναπτύξετε εύκολα και σταδιακά την επιχείρησή σας.

 

Βήμα πρώτο: Guest Posting σε blogs

 

Πολλά blogs (όπως και το daily digest) δέχονται τη δημοσίευση guest post.

Αυτό σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να γράψετε ένα άρθρο -στο οποίο να διαφημίζετε άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά σας- και να επικοινωνήσετε με τα blogs που σας ενδιαφέρουν ώστε να το δημοσιεύσουν δωρεάν.

Προσοχή: Για να έχει περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτεί ένα άρθρο θα πρέπει η διαφήμιση να είναι έμμεση και μέσω του άρθρου να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες στον αναγνώστη.

Για δωρεάν δημοσίευση στο daily digest επικοινωνήστε στο info@dailydigest.gr

 

Βήμα δεύτερο: Social media pages

 

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα social media.

Ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram, Facebook ή LinkedIn page.

Αν δεν έχετε το χρόνο ή τις γνώσεις για να τρέξετε μόνη σας τις social media pages μπορείτε να βρείτε κάποιον social media manager ο οποίος θα σας προσφέρει φτηνά πακέτα διαχείρισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Βήμα τρίτο: Website

 

Το πρώτο μέρος στο οποίο θα σας αναζητήσουν οι πελάτες σας είναι το Google.

Για να μπορέσουν να σας εντοπίσουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό θα πρέπει να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα.

Το dailydigest.gr έχει εξασφαλίσει προσφορά από marketing agency για μονοσέλιδα website σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να υποστηρίξει τις μητέρες επιχειρηματίες. 

Ρωτήστε μας στο info@dailydigest.gr

 

Βήμα 4ο: Directories

 

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας σε σχετικά online directories όπου οι πελάτες θα μπορούν να σας βρουν εύκολα!

Ανάλογα με τη φύση της επιχείρησή σας θα βρείτε εξειδικευμένα directories τα οποία θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Τα directories γενικής φύσης είναι επίσης μια καλή επίλογη αλλά ενημερωθείτε για το κόστος πριν προχωρήσετε σε καταχώρηση!